Over ons

Welkom bij Pech weg!

Bent u gestrand met uw scooter, fiets, Biro, Citycar of motor? Geen nood! Pech Weg - Ongevallenhulp & Transport biedt u onmiddellijke hulp bij pechgevallen en zorgt voor snelle, efficiënte transportoplossingen. We staan bekend om onze razendsnelle service, altijd gericht op uw gemak.

Als toonaangevende aanbieder in onze branche, specialiseren wij ons in het veilig en snel ophalen van uw voertuig. Onze ervaren professionals zijn snel bereikbaar en staan klaar om u te helpen, ongeacht uw situatie.

Wat ons onderscheidt is ons brede netwerk en sterke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande scooter- en fietsenwinkels, zoals Scootercity, Scooter One en Beumer de Jong. Deze relaties verrijken onze service en garanderen dat we altijd een oplossing op maat hebben voor uw specifieke behoeften.

Kies voor Pech Weg - Ongevallenhulp & Transport, en ervaar waarom we de eerste keuze zijn voor veel klanten die op zoek zijn naar snelle en betrouwbare transportdiensten. Bij ons is uw gemak onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, elke keer weer.

Roadmap

Bekijk hier wat onze plannen voor de toekomst zijn en wat wij in het verleden hebben bereikt!

 • Ons verleden...

 • November 2019
  Dot

  Oprichting 7FIGURES

  7FIGURES werd in 2019 opgericht als een eenmanszaak met een eenvoudig doel: het creëren van een online kledingwinkel die zich onderscheidt door zijn unieke stijl en klantgerichte aanpak. Nu, enkele jaren later, heeft 7FIGURES zich ontwikkeld tot meer dan alleen een kledingwinkel; het is de trotse holding geworden van Pech Weg, een merk dat staat voor betrouwbaar, vriendelijk en snel transport. Met een sterke toewijding aan innovatie en groei zal 7FIGURES een leider in verschillende branches zijn. Voortdurend strevend naar nieuwe hoogten en het bieden van inspiratie aan klanten in heel Nederland.

 • Juli 2023
  Dot

  Development en start Pech Weg door 7FIGURES

  Het begon allemaal met de scooter van onze CEO, Cyrano Zaandam, die het begaf vanwege een kapotte benzineslang. Na een flinke zoektocht naar snelle transportopties en handig advies over hoe hij de scooter naar een goede scooterwinkel kon krijgen, besloot Cyrano zelf in actie te komen. Dankzij zijn goede connecties in de scooterwereld kreeg hij hulp bij het tijdelijk repareren van zijn scooter, zodat hij voorzichtig naar onze huidige partner, Scooter One, kon rijden. Zo ontdekte Cyrano per ongeluk een gat in de markt en was hij vastberaden om anderen met hetzelfde probleem snel en makkelijk te helpen.

 • Oktober 2023
  Dot

  Uitbreiding naar Zaandam

  Na een pril, maar veelbelovend begin voor Pech Weg, besluit Pech Weg meteen de services aan te bieden in Zaandam. Zaandam Citybikes en Allbike in het centrum doen graag mee en geloven in de potentie samen met alle andere trotse partners in Pech Weg. Hier begint ook ons avontuur in Zaandam!

 • December 2023
  Dot

  Voorbereiding uitbreiding...

  Om onze ambitie voor serieuze groei en een professionele uitstraling te realiseren, hebben we aanzienlijke voorbereidingen getroffen en flink geïnvesteerd om onze diensten te verbeteren en uit te breiden naar meerdere locaties en geverifieerde partners. In nauwe samenwerking met de notarissen van Notrs hebben zij bijgedragen aan de transformatie van Pech Weg naar de BV die het vandaag de dag is.

 • Januari 2024
  Dot

  Nieuwe Bus en officieel een BV

  Pech Weg is officieel een BV en daar hoort natuurlijk een gloednieuwe bus bij om bij te kunnen dragen aan de verbeteringen van onze services. De eerste bus die ons door de eerste maanden heeft kunnen slepen is ook verkocht.

 • Februari 2024
  Dot

  Start uitbreiding van aantal geverifieerde Partners

  Om onze unieke services in meerdere buurten beschikbaar te maken, beginnen wij hier met het uitbreiden van partners met grote doelen voor ogen. 40 partners voordat de zomer begint!

 • Toekomstplannen...

 • Juni 2024 (zomer)
  Dot

  Hitmark 40

  Onze ambitie is dat wij in de zomer van 2024 40 verschillende partners hebben in Nederland, zodat als jij met jouw scooter, fiets of biro strandt tijdens het mooie weer meteen geholpen kan worden. Een kleine tegenslag zal jouw dag niet kunnen verpesten. Verder willen wij nieuw personeel aannemen voor de nieuwe voertuigen die aangeschaft zullen worden zolang wij blijven groeien.

 • December 2024 (winter)
  Dot

  Eerste kantoorpand met uitgebreide klantenservice

  Ons doel is om voor de winter lekker warm in een eigen kantoor te zitten waar wij jou de hele dag door kunnen helpen. Hierdoor zal onze klantenservice ook aanzienlijk verbeteren. Ook zullen wij meer personeel aan kunnen nemen, om verschillende taken binnen Pech Weg over te nemen en verbeteren. Denk hier aan onze social media verschijningen, klantenservice medewerkers en meer!