Alle voordelen op een rijtje!

Gratis uitproberen van onze services

Wij bieden ook de mogelijkheid om onze services gratis uit te proberen. We geloven sterk in de kwaliteit van onze dienstverlening en willen jou de kans geven om deze zelf te ervaren, zonder enige verplichting.

Door onze services gratis aan te bieden voor een bepaalde periode, kun jij onze professionele aanpak, efficiëntie en klantgerichtheid ervaren voordat je besluit om met ons in zee te gaan. Dit geeft klanten gemoedsrust en vertrouwen in onze service, wat leidt tot een verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit op de lange termijn.

Verdienen aan elke order

Bij elke order die door jouw winkel aan ons wordt doorgegeven, verdien je zonder enige moeite. Jij behoudt de controle over de tarieven voor het ophalen en afleveren van scooters, wat betekent dat je zelf bepaalt hoeveel winst je maakt per order. Met deze flexibiliteit heb je de mogelijkheid om je inkomsten te maximaliseren, terwijl wij zorgen voor het vlotte transport van de scooters naar en van jouw winkel.

Geen verlies van klanten door langere wachttijden

Je verliest geen klanten vanwege lange wachttijden. Met onze snelle en efficiënte service kunnen klanten hun scooter snel laten ophalen en terugbrengen, zonder dat ze lang hoeven te wachten. Hierdoor blijven onze klanten tevreden en behouden we hun vertrouwen, wat essentieel is voor het succes van jouw zaak.

Voorbereiding milieuzones in grote steden

Door partner van ons te worden, bereid jij jouw zaak voor op de milieuzone restricties die in de grote steden zullen komen vanaf 2025.

In grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag mogen na 2030 er geen enkele benzine, diesel en hybride bestelbus meer de stad in komen. Dit heeft grote gevolgen voor alle zaken die wel eens in Amsterdam of andere grote stad moeten komen om een voertuig op te komen halen.

Wij willen dat elke winkel die bij ons lid wordt zich geen zorgen hoeft te maken over een geforceerde grote investering voor een elektrische bestelbus waarvan de actieradius veel te klein is.

(De actieradius voor een e-crafter is 173 kilometer)

Kans om huidig vervoer eerder te verkopen

Vanaf 2025 mag de volgende persoon of bedrijf aan wie jij jouw bus verkoopt niet meer de grote steden in komen met diezelfde bus. Hierdoor stijgt het aanbod van aantal verkochte bussen, maar de vraag daalt!

Wij bieden de mogelijkheid om jouw huidige bus (als je die hebt) op tijd weg te kunnen doen, zodat jij hem voor het maximale kunt verkopen en toch jouw klanten topservice kunt beloven.

Bespaar op hoge kosten aan belasting en verzekeringen

Je kunt geld besparen op hoge belasting- en verzekeringskosten. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor het transport van de voertuigen, hoef jij als scooterzaak geen extra verzekeringen af te sluiten voor transportvoertuigen of te voldoen aan belastingverplichtingen die normaal gesproken komen kijken bij commercieel transport.

Dit betekent dat je flink wat geld kunt besparen, waardoor je meer overhoudt om te investeren in andere belangrijke dingen voor je bedrijf.

Gratis onderhoud voor jouw website door onze partner 24/7 UpKeep

Gratis onderhoud voor jouw website, mogelijk gemaakt door onze partner, 24/7 UpKeep.

Met deze service hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig bijwerken en onderhouden van je website. Onze partner staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op onderhoudskosten, maar ook gemoedsrust hebt, wetende dat je website in goede handen is.

Verbeterde klanttevredenheid

Klanten zijn altijd blij als wij arriveren. Onze klantgerichte benadering en punctualiteit zorgen ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en vertrouwen hebben in onze service. Dit draagt bij aan een positieve ervaring en versterkt de band tussen ons en onze klanten.

We streven ernaar om niet alleen scooters te vervoeren, maar ook om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren, elke keer dat we arriveren.

Reclame, vertegenwoordiging en marketing

Een ander belangrijk aspect waarin wij ons onderscheiden, is onze reclame, vertegenwoordiging en marketing. Door middel van gerichte Google-advertenties zorgen we ervoor dat potentiële klanten jouw scooterzaak gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze online zoeken naar scootergerelateerde diensten.

Wat exclusiviteit betreft, bieden we onze klanten die via ons komen een unieke ervaring. Ze worden alleen doorverwezen naar partners waar we vertrouwen in hebben en die voldoen aan onze hoge normen van service en kwaliteit. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze worden doorverwezen naar betrouwbare en hoogwaardige winkels.

Bovendien zorgen we voor een sterke vertegenwoordiging van jouw scooterzaak op onze website. Door middel van gedetailleerde beschrijvingen, afbeeldingen en eventuele beoordelingen, zorgen we ervoor dat jouw zaak opvalt en aantrekkelijk is voor potentiële klanten die onze website bezoeken. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van jouw zaak, maar ook de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Professionele service

We zijn trots om te kunnen zeggen dat we beschikken over een gloednieuwe bus die speciaal is ontworpen voor het veilig en efficiënt vervoeren van scooters. Deze bus is niet alleen functioneel, maar straalt ook professionaliteit uit, wat vertrouwen wekt bij zowel klanten als partners.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben een professionele uitstraling. Ze zijn vriendelijk, bekwaam en zorgen ervoor dat elke scooter met zorg wordt behandeld tijdens het transport. Dit draagt bij aan de algehele klantervaring en versterkt ons imago als kenmerk voor betrouwbaar en professioneel transport.

Door te investeren in een modern wagenpark en hoogopgeleid personeel streven we ernaar om een professionele indruk achter te laten bij al onze klanten en partners. Dit draagt bij aan het vertrouwen in onze service en versterkt onze positie als marktleider in scootertransport.

Toegang tot ons Dealerportaal

In ons Dealerportaal maken wij het jou gemakkelijk om orders door te geven en goed overzicht op te houden wat er allemaal jouw kant op komt en wat is afgeleverd.

Dit kan vanaf het comfort van jouw computer of telefoon! Je hoeft niet eens de deur uit om te profiteren van onze diensten. Met slechts een paar klikken kun je jouw transport regelen, waar je ook bent.

Hoe kun jij je bij ons aanmelden?

Stap 1

Maak een account aan

Maak een account aan via ons dealerportaal via de knop hieronder en wij nemen contact met jou op.

Dealer worden!

Stap 2

Bezoek!

Wij komen een bezoekje aan jouw winkel brengen (als wij dat nog niet hebben gedaan) en beoordelen op basis van een aantal punten of jij geschikt bent als partner van Pech Weg.

Denk hieraan aan een nette winkel, goed ontvangst, bereikbaarheid en een goede eerste indruk!

Stap 3

Partnerschap bevestigen

Onderteken de voorwaarden waarin duidelijke afspraken staan over de diensten die wij leveren, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen ons en de samenwerkingen zo soepel en positief mogelijk kunnen verlopen!

Bij ons weet je meteen wat je kunt verwachten!

Overtuigd?

Meld je aan via de knop hieronder en geniet van alle voordelen die we bieden!

Ook als je vragen hebt kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via Whatsapp, email of telefoon.